Scroll To Top
Sakkyndig kontroll...


ID: SV-179

Vi er en Sakkyndig virksomhet som kan utføre årlig kontroll på løfteutstyr og kraner. Vi har vår egen Sertifikatbank hvor alle Sertifikater, Bruksattester og andre dokumenter legges inn eller lastes opp dersom ønskelig.
Sertifikatbanken er i stadig utvikling, og vi kan snart tilby våre kunder mulighet til selv å laste opp om de ønsker dette.

Alltid alle dokumenter tilgjengeligSertifikatbanken er tilpasset til alle type enheter slik at man alltid kan finne rett dokument når man er ute på en jobb. Dette er svært nyttig da flere og flere oppdragsgivere krever å få se dokumentasjonen på løfteutstyr og lignende, før man får starte på arbeidet.

Periodisk kontroll

Alle typer løfteinnretninger og løfteredskaper er pålagt kontroll, minst hver 12. måned. Husk at en årlig kontroll kun er et øyeblikksbilde av utstyret som kontrolleres. Bruker/arbeidsgiver er selv ansvarlig for å lage prosedyrer for "Kontroll før bruk". Se våre brukermanualer for tips om kontroll og vedlikehold.

Sertifiseringskategori kontroll:


G3 - Portal-/svingkraner
G4 - Bro-/traverskrane
G7 - Vinsjer/spill/taljer
G8 - Lastebilkraner
G9 - Kabelkraner
G10 - Hånddrevne kraner
G11 - Løst utstyr/løfteredskap, se fagområde R4
G12 - Scenerigger, se undergruppe S
G20 - Kraner - Andre
RX - Alle typer Løfteutstyr
S - Studio- og scenerigger

S2 og Uavhengighet type C

Regelverk

Sakkyndig virksomhet følger kravene i:


Årets farge

Godkjent redskap skal merkes med årets farge og ny Bruksattest skal utstedes. Årets farge er:

2023, 2027: Grønn/Green
2024, 2028: Blå/Blue
2021, 2025: Rød/Red
2022, 2026: Gul/Yellow

Farge for kassering er hvit.

Løftetabeller...

Løftetabell for fiberstropper finnes i brukermanualen for "Fiberstropper", og løftetabell for kjettingskrev i "Kjettingredskaper".

 

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord (i vår sertifikatbank på w5.cranepartner.no), til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år. Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Google Analytics Google
Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Google Adwords
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel
Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

AddToAny
Vi bruker AddToAny for at brukere kan dele vårt innhold. Les AddToAny Privacy Policy her: https://www.addtoany.com/privacy

Samtykke i bruk av informasjonskapsler
I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

 

Social Media