Scroll To Top

Løfteåk (båtåk) fra 7 tonn

Norskprodusert løfteåker i aluminium.

Utmerket til lastebileiere og marinaer som driver med båtløft. Brukes også mye til løfting av forskjellige produkter i fabrikker ol.

Eksempler på produktløft; platepakker, hydraulikk og «power packs» i Nordsjøen, brakker og konteinere.

Kommer i 7, 17 og 25 tonn, og kan leveres i et stort utvalg størrelser. Kontakt oss for et tilbud.

Spredebom

Fra samme produsent kan vi også levere en 15t sprederbom. Kontakt oss for mer informasjon.


 

elebia e5 ®, e10 ® og e20 ®den automatiske krok

En automatisk, motoriserte, fjernstyrt, industriell krok. Nå kan man håndtere last uten å være i nærheten. Dette gjør arbeidet enklere og sikrere.

Den patenterte elebia® kroken er utstyrt med en magnet på den nedre delen. Når magneten er nær lasten, tiltrekker den lasten og posisjoner seg. Brukeren trykker på knappen på fjernkontrollen, kroken lukkes, fanger lasten og løfter lasten uten ytterligere behandling. Systemet fungerer med stropper, kjettinger, tradisjonelle ringer, tekstil stropper og til og med bigbags. Kan også leveres med en rekke tilbehør. Bla. a. kranvekt. Kommer i kapasitet 5t, 10t og 20t.
Kontakt oss for flere opplysninger.

Universalankerhode

Anker og løfteklokker laget av spesialmateriale. Hurtig kobling og frakobling av anker. Tids- og kostnads-sparende. Forveksling av lastgrupper er ikke mulig. Se oversikt her...


MannskapskurvMannskapskurv i aluminium

Brukes for eksempel når arbeid skal utføres på steder som er vanskelige å nå, eller hvor folk skal transporteres til et annet nivå, men først og fremst for arbeid i høyden. Dette kan være reparasjon og / eller rengjøring av tak, fasadearbeid, arbeid i trær eller bygningsrengjøring. Våre mannskapskurver gir et bredt spekter av bruksmuligheter, og sikrer maksimal sikkerhet. Kontakt oss for et tilbud.

Mer info her (PDF).


Hansker

Vi har et utvalg hansker i forskjellige kvaliteter og til forskjellig bruk. Kontakt oss for flere opplysninger.

 Kasteblokker & balanseblokker

Vi skaffer kasteblokker til wire og tau, samt balanseblokker i forskjellige størrelser.

 

 


 

Fallsikring

Jobb sikkert i høyden.
Bruk fallsele og falldemper.
Det er arbeidsgivers plikt at alle annsatte har fått utlevert et fallsikringssett og har fått nødvendig opplæring, dersom de jobber i høyden eller i dype kummer.
Vi skaffer det meste innen fallsikring.
Kontakt oss for flere opplysninger og priser.

Containerbeslag

Også kjent som Nøkkelhullbeslag.
Les mer her.
Radiostyring Flex

FLEX radiostyring er designet for styring av industrielt utstyr som kraner, taljer og annet utstyr man ønsker å kontrollere med radiostyring. Hvert FLEX system kommer med en sender og mottaker. I tillegg følger det med ekstra på/av knapp, magebelte, batterier, klistremerker og brukermanual. Les mer...


Top